Suntin jengiä, kesä 2023
Sami ja Leena Varjokivi
Previous slide
Next slide

Kesätöihin ravintola Sunttiin

Hae viimeistään 31.1.2024

Suntti Bar & Grill on Paraisten paras paikka viettää lämpimiä kesäpäiviä – olitpa sitten asiakkaana taikka meillä töissä!

Aloitamme työntekijöiden haun tulevalle kesälle, joten jos olet innostunut tarjoiluhommista, baaritiskillä työskentelystä taikka burgerinpaistosta keittiön puolella – tai näistä kaikista, laita ehdottomasti hakemusta tulemaan: info@suntti.fi.

Vaatimuksemme on, että olet innostunut työskentelystä ravintolaympäristössä ja kiinnostunut asiakaspalvelutehtävistä, olet aidosti halukas oppimaan uutta sekä oma-aloitteinen ja reipas. Lisäpisteitä kertyy, jos olet täysi-ikäinen, sinulla on anniskelu- sekä hygieniapassit ja osaat ruotsia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan näillä näkymin huhtikuun aikana ja jatkuvat suurin piirtein elokuun loppuun saakka, mutta lyhyempikin kesätyöjakso on toki mahdollinen, esim. aloitus vasta kesäkuun alussa.

Tehtäväsisältöihin kuuluu blokkaamista, tarjoilua, juomanlaskua, kassan hoitoa, hampurilaisten ja muiden ruoka-annosten valmistamista, kuormien purkua, siivoushommia ja sen sellaista. Työtunneista sovimme kunkin hakijan kanssa erikseen ja palkka on vähintään työehtosopimuksen (MaRa) mukainen.

Suntti Bar & Grill sijaitsee Paraisten keskustassa osoitteessa Rantatie 3b ja siellä meillä on noin sadan hengen viihtyisä ulkoterassi aivan veden äärellä.

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta info@suntti.fi ja samaan osoitteeseen tulee lähettää myös hakemukset ja CV:t viimeistään keskiviikkona 31.1.2024. Kerro hakemuksessasi, olisitko ensisijaisesti kiinnostunut keittiöhommista, baarityöskentelystä vai blokkaajan tehtävistä (tai mistä kaikista näistä). Haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan päättymistä.

Ravintola Suntin omistamme me, yrittäjäpariskunta Leena ja Sami, ja alkava kausi on järjestyksessään kolmas, kun me Suntti-ravintolaa pyöritämme. Tavoitteenamme on olla  Paraisten paras työnantaja ja kahden edellisen kesän osalta työntekijöiltä saamamme palautteen perusteella olemme vahvasti oikealla tiellä. Hae ihmeessä mukaan tekemään kanssamme hienoin kesä ikinä!