Suntti Parainen

Herkullista ruokaa

Suntti Bar & Grill sijaitsee aivan Paraisten keskustassa, veden äärellä. Katetulla terassillamme voit nauttia mm. herkullisia hampurilaisia, raikkaita salaatteja, makkaraperunoita ja pienempääkin sormisyötävää. Lisäksi listalta löytyy kovasti kiitelty lehtipihviannos. Tutustu ruokalistaamme täällä.

Suntissa on myös kattava juomavalikoima, mm. retrodrinkkejä, erikoisoluita ja useampaa laatua alkoholittomiakin oluita. Tutustu juomavalikoimaamme täällä.

suntin kesän ohjelma

Livemusaa Suntissa

Livemusaa läpi koko kesän!

Ei pääsymaksua, ei pöytävarauksia! Pari tuntia ennen esityksen alkua varmistamme, että terassillamme on illan mittaan alle 100 henkilöä kerrallaan, joten kannattaa saapua ajoissa! Mutta huoli pois jollei terassille mahdu: kadultakin näkee ja kuulee lähes yhtä hyvin!

Saapuminen

Sunttiin Paraisille voit tulla kävellen, pyörällä, omalla autolla tai vaikka veneellä! Myös linja-autolla pääset perille (Turusta linja-auto 801).

Suntin edessä on telineet polkupyörille ja kadun varrella Suntin vieressä on pysäköintipaikkoja autoille. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy tien toiselta puolelta, siellä sijaitsee suuri parkkialue. Pysäköinti on maksutonta, mutta HUOM: osa pysäköintipaikoista on kiekkopaikkoja 2 h.

Suntilla on omia laituripaikkoja, joten voit saapua omalla veneellä ihan terassin kylkeen saakka.

veneellä sunttiin
pyörätuolilla sunttiin

Esteetön Suntti

Sunttiin pääsee jalkakäytävältä esteettömästi ja myös kulku wc-tiloihin on esteetön. Pyydä toki henkilökunnalta apua, jos suinkin tarvitset!

 

Tule lasten kanssa

Lastenvaunujen ja -rattaiden kanssa Sunttiin pääsee myös helposti ja mikäli lapsen kulkuneuvolle ei tunnu löytyvän tilaa pöydän vierestä, niin pyydä vain henkilökunta apuun.

Pieniä ruokailijoita varten Suntissa on kaksi syöttötuolia ja vauvanruokien lämmitystä mikroaaltouunissa voi pyytää. Lisäksi pieneen käteen paremmin sopivia haarukoita voi kysyä henkilökunnalta. Vaipanvaihtomahdollisuus löytyy wc-tiloista, samoin potta.

Pienten aikakaan ei käy pitkäksi, sillä terassiltamme löytyy myös laatikollinen erilaisia leluja.

sunttiin lasten kanssa
koirat-tervetulleita

Koirat tervetulleita!

Koirat ovat meille aivan yhtä tervetulleita kuin omistajansakin – toki molempien on osattava käyttäytyä. 🙂 Juomakuppejakin hauvoja varten löytyy, joten kaverinkaan ei tarvitse kuivin suin olla! Pyydä tarvittaessa apua henkilökunnalta.

 

Kuvassa LaiLai, joka poseerasi niin hienosti!

Take away!

Haluatko syödä Suntin herkkuruokia kotona tai jossain muualla? Sehän toki onnistuu: Soita vain meille, tee tilaus ja tule noutamaan ateriasi.

Suntin puhelinnumero on 044 580 3666.

 

take away

Osoite

Rantatie 3b
21600 Parainen

Aukioloajat

Aukioloajat löydät sivun alareunasta.

Ota yhteyttä

Puhelinnumero
044 580 3666

Sähköpostiosoite
info@suntti.fi
(Ei tilauksia tai muita kiireellisiä asioita. Viestit mieluiten suomeksi.)

Mitä asiakkaamme tuumivat?